Anlegg & Maskin løfter sikkerhetsstandarden med eksklusivt partnerskap
Forfatter:
Tommy Bergsjøbrenden
18.5.23

Anlegg & Maskin løfter sikkerhetsstandarden med eksklusivt partnerskap

Arbeidernes sikkerhet har alltid vært en høy prioritet i byggebransjen, og nå tar vi det til neste nivå. Vi er begeistret for å kunngjøre vårt unike partnerskap med Strigin Sikkerhetsglass, som vil gi en betydelig økning i sikkerheten til tunge anleggsmaskinoperatører i Norge. Sammen vil vi sette nye standarder for beskyttelse og trygghet på arbeidsplassen. Les videre for å oppdage hvordan dette banebrytende samarbeidet vil forandre spillereglene og sikre en tryggere fremtid for alle involverte i byggeprosjekter.

Strigin sikkerhetsglass - hva er det egentlig?

Vi garanterer ripesikre vinduer med eksepsjonelt gode optiske egenskaper og lang levetid - takket være bruk av ekte sikkerhetsglass og ikke polykarbonat. Vinduene blir ikke statiske og tiltrekker seg ikke støv eller smuss. Glassets aldersbestandighet betyr også at det ikke gulner eller endrer utseende over tid. Alt dette gjør at sjåførene kan fokusere på jobben sin - trygt og forstyrrelsesfritt.

Sikkerhetsglasset vårt er laget av 22 mm laminert sikkerhetsglass. Det er testet og sertifisert til BR4NS i henhold til SS-EN 1063 og EXR3 i henhold til SS-EN 13124-2:2004 og SS-EN 13123-2:2004. Alle tester, prøver og godkjenninger av Strigin-produkter utføres av et akkreditert organ for å sikre full overholdelse av regler, standarder og lover. Strigin samarbeider med RISE (Research Institute of Sweden) om testing og sertifisering.

Unik design som ikke ødelegger kjøretøyets sertifisering

Vinduene våre for sikkerhet består av to rammer, ytre og indre, som presser glasset sammen i stedet for å bruke bolter som går gjennom hele vinduet. Dette betyr at du slipper å borre eller gjøre noe inngrep i kjøretøyet. Viktig! Dette er helt avgjørende for kjøretøyets sertifisering, da selv de minste skadene på kjøretøyets karosseri, som borehull, kan gjøre sertifiseringen ugyldig og i teorien gjøre at kjøretøyet blir ubrukelig.

Vindusrammene er laserkuttet, lisenssveiset og pulverlakkert for å oppnå nøyaktige mål, hjørneradiuser og tykkelser. Alt som påvirker den endelige passformen og utseendet, er tatt i betraktning. For å sikre lengst mulig levetid og korrosjonsbeskyttelse er skruer, bolter og muttere sink-nikkel-anodiserte. Sikkerhetsvinduene våre har alltid den høyeste sikkerhetsklassen, med patentert konstruksjon og design. Vi sikrer at våre vinduer tilbyr det beste sikkerhetsnivået, uten å kompromisse på utseende og stil.

Er Strigin sikkerhetsglass blitt testet og dokumentert?

Absolutt. Det gir beskyttelse mot det meste du kan møte på. RISE (Research Institute of Sweden) er organisasjonen som har testet glassets holdbarhet og egenskaper. Det høres ut som om testingen var en spennende utfordring. 🧪💥Åpne øynene! Dette er verdt oppmerksomheten. Vinduene er sertifisert til BR4-NS ifølge SS-EN 1063 – så du kan føle deg trygg uansett hva som skjer. ;)

Det betyr at glasset kan tåle tre skudd fra en .44 Magnumfem meters avstand midt i midten uten å sprekke opp på innsiden!!! Ikke så kjedelig, vel? Vinduet er tatt gjennom omfattende eksplosjonssikkerhetstester og sertifisert. Det oppfyller EXR3-standarden i henhold til SS-EN 13124-2:2004 og SS-EN 13123-2:2004, og kan beskytte mot trykkbølger og sjokkbølger ved uventede detonasjoner. For å sikre at det holder standardene blir det sprengt en ladning noen få meter fra vinduet i fri luft.

Produktet er testet og sertifisert for å tåle manuelle påkjenninger på nivå P8B, i henhold til SS-EN 356. Dette gir beskyttelse mot angrep og skader fra både skarpe og stumpe gjenstander. Hva betyr egentlig P8B? Jo, det betyr at et vindu kan tåle hele 71 øksslag uten å gi etter. Ganske imponerende om du spør meg.

Hva lærte vi? Strigin Sikkerhetsglass er j*vla solid og grundig testet.

Hvilke bruksområder har det?

Strigin Sikkerhetsglass brukes til å beskytte anleggsmaskiner, arbeidskjøretøy, skip og eiendommer mot skader. Selv om sikkerhetsvinduet er robust, skal det aldri være til hinder for arbeid på kjøretøy eller båt. Hos Strigin er utseendet like viktig som funksjonen, og derfor er produktet nesten ikke merkbart forskjellig fra den originale designen. Vi er stolte av å være de eneste på markedet med denne innovative løsningen.

Rask montering for kort nedetid

Våre kunder innen kjøretøy opplever minimal nedetid og sparer tid på montering ved å velge våre løsninger over rimeligere alternativer. Konseptet vårt har en annen fordel, det er enkelt å montere selv om størrelse og vekt er tatt hensyn til. Dermed kan du selv velge å montere etter å ha fått opplæring av oss.

• Ved hver levering inkluderes monterings anvisning.
• Enkel montering som også kan utføres på stedet.
• Fugemasse og lignende kreves ikke.
• Hvor det er mulig, har ramme konstruksjonen blitt tilpasset for å legge til rette for gjenmontering av originale detaljer som vindusviskere, rullegardiner, solhetter og mer.

Etter installeringen kan du umiddelbart bruke kjøretøyet, siden det ikke er nødvendig å tørke eller vente før oppstart.

Det smalt og vinduet røk. Hva gjør du?

Hvis du trenger å erstatte sikkerhetsvinduer, tilbyr vi et utbytte program i samarbeid med de fleste store forsikringsselskaper. Vi gir kundene våre reproduserte erstatning vinduer. Dette betyr at vi resirkulerer vinduer for kunder i stedet for at de må kjøpe nytt. Dette reduserer betydelig kostnadene for kunder, som i mange tilfeller bare betaler forsikring egenandelen.

Made in Sweden

Strigin utfører alt internt, alt fra produktutvikling til produksjon, i deres lokaler utenfor Strängnäs, vest for Stockholm. Med erfarne ansatte kan de garantere ekspertise i produksjonsprosesser og utførelse av produksjonskvalitet.

Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt med Tommy Bergsjøbrenden.

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggbloggen ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·