Bedre sikkerhet på byggeplassen med Leica Geosystems og Xwatch Safety
Forfatter:
Tommy Bergsjøbrenden
20.4.23

Bedre sikkerhet på byggeplassen med Leica Geosystems og Xwatch Safety

Byggeplasser er steder med mange farer og risiko for arbeidere som jobber der. Derfor er det viktig for byggefirmaer å investere i de nyeste sikkerhetsløsningene som kan hjelpe med å beskytte ansatte. Leica Geosystems og Xwatch har samarbeidet for å skape et innovativt produkt som kan forandre sikkerheten på byggeplasser - Xwatch Safety Solutions.

Xwatch-løsningen integrerer sikkerhetsbevissthet i maskinkontrollplattformen og varsler automatisk operatører på skjermen på samme enhet når de kommer inn i et farlig område. Den lar også brukerne sette opp 3D- NoGo soner innenfor Leica MC1-plattformen, noe som gjør det enkelt for operatører å fokusere på oppgavene sine samtidig som de fortsatt holder seg trygge.

Løsningen er beskrevet av Dean Mullis på LinkedIn som "a game-changer" fordi den gir byggearbeidere en tryggere arbeidsmiljø. Produktet er designet for å være brukervennlig og intuitiv, slik at operatører kan raskt lære hvordan det fungerer og begynne å bruke det med en gang. Dette gjør det ideelt for travle byggeplasser der tiden er avgjørende.

En av de viktigste fordelene med systemet er at den hjelper til med å redusere menneskelige feil ved å gi sanntidsvarsler når en operatør kommer inn i et farlig område. Det eliminerer behovet for manuelle sjekker eller å stole utelukkende på visuelle ledetråder, som kan være upålitelige i visse situasjoner. I tillegg, siden alle varsler vises direkte på maskinkontrollplattformen, er det ikke behov for ekstra maskinvare eller programvareinstallasjoner - noe som gjør oppsettet raskt og enkelt.

Leica Geosystems og Xwatch har skapt et innovativt produkt som revolusjonerer sikkerheten på byggeplasser over hele verden. Ved å gi operatører sanntidsvarsler når de kommer inn i farlige områder, hjelper systemet med å redusere menneskelige feil og holde arbeidere trygge til enhver tid. Hvis du leter etter en måte å gjøre byggeplassen din tryggere på, bør du vurdere å investere i dette banebrytende nye produktet fra Leica Geosystems og Xwatch nå!

Ta kontakt med Tommy Bergsjøbrenden og Anlegg & Maskin Support for mer info.

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggbloggen ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·