Det ultimate verktøyet for å forbedre anleggssikkerheten
Forfatter:
Tommy Bergsjøbrenden
8.6.23

Det ultimate verktøyet for å forbedre anleggssikkerheten

ConX Safety Awareness Module - det ultimate verktøyet for å forbedre anleggssikkerheten

Over hele verden har arbeidere som opererer på anleggsplasser, risikoen for skader og ulykker. Heldigvis har den stadig økende teknologiske utviklingen nå gjort det enklere å beskytte arbeidere ved å bruke avansert teknologi og innovative sikkerhetsverktøy. ConX Safety Awareness Module er et slikt verktøy som gir en tilpasset tilnærming for å forbedre sikkerheten på anleggsplassen.

Denne nye proaktive sikkerhetsteknologien gir HMS ledere data som er nødvendig for å treffe beslutninger og iverksette tiltak for å forhindre ulykker. Les videre for å lære mer om dette spennende sikkerhetsverktøyet for anleggsplasser.

ConX Safety Awareness Module samler inn data fra Leicas iCON PA10, iCON PA80 og iCON CAS-løsninger for å gi en tilpasset tilnærming til arbeider sikkerhet. Dette verktøyet gir ikke bare en nøyaktig analyse av hendelses rapporter og KPI-dashbord, men det gir også et heatmap som viser de høyeste risikoområdene på anleggsplassen. Disse funksjonene gir sikkerhets ansvarlige muligheten til å innhente datadrevet informasjon om sikkerheten på anleggsplassen, og de vil i stand til å treffe riktig beslutning basert på dataene som er tilgjengelige.

Det viktigste å merke seg ved ConX Safety Awareness Module er at samlingen av data vil avdekke områder hvor det er nødvendig med økt oppmerksomhet og forbedring for arbeidersikkerhet. Funksjonene som heatmap bidrar til å forutse mulige skader og ulykker og gi en bedre forståelse av sikkerhet på anleggsplassen. Dette gjør ConX Safety Awareness Module til virkelig et nødvendig verktøy som sikkerhets ledere og arbeidere på anleggsplassen kan bruke for å øke arbeider sikkerheten.

Med denne nye proaktive sikkerhetsteknologien kan sikkerhets ledere og anleggsarbeidere ta riktige beslutninger basert på presis data innsikt og oppnå en bedre sikkerhet på arbeidsplassene. Hvis du jobber som en anleggsarbeider, vil du sette pris på å jobbe i en tryggere og sikrere miljø, og ConX Safety Awareness Module vil hjelpe deg med å gjøre det. Dette verktøyet gir arbeidere en bedre forståelse av risikoområder på anleggsplassen, så vel som hvordan de skal unngå farer. Denne kunnskapen bidrar til å minimere risikoen og reduserer muligheten for skader og ulykker.

Utviklingen av ConX Safety Awareness Module representerer en betydelig fremgang når det gjelder arbeidersikkerhet på anleggsplasser. Dette verktøyet er et viktig sikkerhetsverktøy som forbedrer sikkerheten på arbeidsplasser og gir datadrevne resultater som kan hjelpe sikkerhetsledere og anleggsarbeidere i å ta riktige beslutninger. Med dette verktøyet vil arbeidere på anleggsplasser bli mer selvbevisste og beskyttet, og de vil kjøre på en mer effektiv og trygg måte for å unngå skader og ulykker. ConX Safety Awareness Module er uten tvil det mest spennende nye verktøyet for å sikre arbeidsmiljø og øke sikret på arbeidsplasser.

For mer info. Ta kontakt med Tommy Bergsjøbrenden på 957 08 937 eller fyll ut skjema.

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggbloggen ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·