Grav deg ned med stil - 3D-maskinstyring gjør det enklere
Forfatter:
Tommy Bergsjøbrenden
14.2.23

Grav deg ned med stil - 3D-maskinstyring gjør det enklere

La meg fortelle deg at dette er en teknologi som vil blåse sokkene av deg (selv om du ikke har sokker på akkurat nå).

Så, la meg forklare hva Steve gjorde. Steve gravde opp en 225-plastpipe, men i stedet for å bruke tradisjonelle metoder, tok han i bruk 3D-maskinstyring. Og det var helt utrolig! Han brukte maskinen til å registrere både bunnen av grøften og toppen av røret ved å trykke på en knapp. Deretter ble dataene synkronisert umiddelbart med ConX, og vi kunne dele dem med alle. Det er som å ha en maskin som kan snakke med andre maskiner! Jeg mener, er det ikke fantastisk?

Men det beste av alt? Tenk deg en fremtid der maskiner kan logge nøyaktig posisjonen til anleggene de installerer! Det er som om maskinene tar over verden, men på en god måte. Vi kan få VA-planer som er nøyaktige til 25mm på både X-, Y- og Z-aksen. Dette kan endre alt! Hvem visste at en enkel teknologisk oppgradering kunne føre til en så stor forandring?

Jeg må innrømme, jeg har alltid vært en liten teknologi-nerd. Jeg mener, jeg elsker å bruke en kaffemaskin som har Wi-Fi til å lage meg en latte. Men dette? Dette tar det til et helt nytt nivå. Det er som om vi er på vei til å oppdage noe helt nytt. En verden der maskiner og teknologi arbeider sammen for å gjøre hverdagen vår bedre. Og det er noe jeg virkelig ser frem til!

Så, folkens, vær forberedt på å se mer av 3D-maskinstyring i fremtiden. Det kan hende at du til og med får en maskin som vil gjøre jobben din bedre, og du kan takke 3D-maskinstyring for det. Vi snakker om en verden der maskiner ikke lenger vil være maskiner, men venner. Kanskje vi vil til og med gi dem navn, som i en episode av Black Mirror. Hva med Bob, maskinen din som vil hjelpe deg med å grave opp hagen? Det høres ut som en venn for livet!

Så, hva synes du? Er du klar for en verden der maskiner og teknologi samarbeider for å gjøre hverdagen vår bedre? Jeg er klar, og jeg håper du er det også!

Videoen er laget av Steve Claybrook. Følg han på LinkedIn for mer MC1 moro 👌🏼

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggbloggen ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·