Maskinstyringsguiden
Forfatter:
Tommy Bergsjøbrenden
8.1.24

Maskinstyringsguiden

Har du fått med deg vår maskinstyringsguide?

Maskinstyringsguiden er en introduksjon til bruk av maskinstyring og de mulighetene som finnes. I tillegg går vi inn på hvilke fordeler det gir deg som bedrift og enkeltperson.

Hva lærer du om i guiden?

Maskinstyring åpner opp for mange muligheter som kan forenkle arbeidshverdagen. Under kan du se noen punkter om hvilke temaer guiden tar for seg.

  • Vinne anbudsrunder: Skal du vinne de store anbudsrundene, gjelder det å kunne stille som en god tilbyder. Har du investert i maskinstyringssystemer, vil du øke dine sjanser for mer verdifulle oppdrag.
  • Utstyr for ditt behov: Maskinstyring kommer med en rekke fordeler. Med maskinstyring fra Leica, har du muligheten til å tilpasse utstyret etter dine behov.
  • Internkommunikasjon: Kommunikasjon har aldri vært enklere! Med ConX får du en revolusjonerende måte å koble sammen de på kontor og de ute i felt. Færre misforståelser, enkel datadeling og full oversikt.
  • Sikkerhet: Smarte sikkerhetsløsninger åpner opp for en tryggere arbeidsplass – både for de som ferdes på bakken og maskinoperatører.
  • Dataflyt: Sorter ut dataen du trenger for å arbeide mest mulig effektivt. Konvertering og generering av maskinstyringsdata som f. eks 3D modeller, VA-data eller vegmodeller av de aller fleste filformater

Vil du lese mer? Last ned vår guide om hvordan maskinstyring kan gjøre bedriften mer lønnsom!

Last ned maskinstyringsguiden vår

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggbloggen ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·