Mestring av kunsten å bygge stålrammer med Steve Claybrook
Forfatter:
Tommy Bergsjøbrenden
21.7.23

Mestring av kunsten å bygge stålrammer med Steve Claybrook

Introduksjon

I den stadig utviklende verden av bygging, kan forståelse og mestring av nye teknologier gi deg en konkurransefordel. I dag er vi glade for å dele innsikt fra bransjeeksperten Steve Claybrook. Han er tilbake i aksjon, og viser oss hvordan man designe en stålramme fra bunnen av ved hjelp av Sketch App på Icon-kontrolleren. Denne trinnvise guiden er designet for å være engasjerende, lett å følge og full av praktisk informasjon du kan bruke i dine egne byggeprosjekter. La oss dykke rett inn!

Del 1: Setter scenen

  • Valg av referansepunkter: Før han begynner, velger Steve to referansepunkter. Du kan bruke en skuffe eller rover for dette - valget er ditt!
  • Avstand mellom punkter: Deretter plasserer han en avstand på 6 meter mellom hvert punkt. På de kortere sidene skal det være 4 søyler, mens den lengre siden vil ha 9 søyler.

Del 2: Fester det fast

  • Boltoppsett: Videre setter han opp boltene ved hjelp av boltprogrammet. Langs den lengre siden og i hjørnene er boltgruppene 450mm x 250mm, mens på de kortere sidene er de 250mm x 250mm.
  • Plassering av bolter: Deretter posisjonerer han disse boltgruppene i midten av hver søyle.
  • Høydejustering: Etter dette velger han alle boltene og setter høyden til 0, slik at alle boltene har korrekt høydeinformasjon.

Del 3: Graver i vei

  • Gravemaskintid: Nå er det tid for å ta i bruk gravemaskinen. Man får høyde og side referanser fra linjene.
  • Det siste trikset: Men han har et triks til i ermet. Han velger de 4 søylene i hjørnene og lager en flate, som gir hele bygningen en referansehøyde.

Del 4: Begynn å grave

  1. La oss starte!: Det eneste som gjenstår er å feste Icon-kontrolleren til gravemaskinen med iCon Excavator og begynne å grave. Ingen importering, eksportering eller kontorarbeid er nødvendig. Bare ren, effektiv bygging.

Sjekk ut denne videoen som forklarer fremgangsmåten i dette innlegget:

Ved å følge disse trinnene kan du også revolusjonere byggeprosessen din, noe som gjør den mer effektiv og nøyaktig. Husk, i byggeverdenen betyr det å ligge i forkant å omfavne nye teknologier og metoder. Så ikke nøl med å prøve det du har lært her i dag. God bygging!

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggbloggen ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·