Overflate logging på steroider: Slik utnytter du ConX
Forfatter:
Tommy Bergsjøbrenden
2.3.23

Overflate logging på steroider: Slik utnytter du ConX

Hei alle sammen,

Jeg vil gjerne dele noen tanker om Leica`s nyeste funksjon, overflate logging, som nylig ble lansert i MC1 versjon 6.5. Først og fremst, tusen takk for all den positive responsen vi har fått så langt - vi setter utrolig stor pris på det! Men nå lurer du kanskje på, "Hvordan kan jeg og teamet mitt utnytte denne funksjonen på ConX, og hvordan kan vi bruke dataene på en effektiv måte?" Vel, jeg har noen gode nyheter for deg - når dataene er på ConX, har du og teamet ditt tilgang til en utrolig kraftig ressurs. I stedet for å måtte sjekke loggingen fra hver maskin enkeltvis, kan du nå enkelt samle all informasjonen fra flere maskiner og kombinere den for å få en helhetlig oversikt over situasjonen. Det er enklere, raskere og mer effektivt enn noen gang før.

Men det er ikke alt! Leica har også laget en video som viser deg hvordan du kan bruke overflate logging-funksjonen i praksis. Se videoen og opplev hvordan du kan bruke denne funksjonen til å øke produktiviteten og effektiviteten i arbeidet ditt.

Vi håper du liker videoen og setter pris på den nye funksjonen. Gi oss gjerne tilbakemelding om hva du synes og hvordan vi kan forbedre oss ytterligere. Takk igjen for all støtten, og ha en fantastisk dag!

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggsbloggen ·

Anleggbloggen ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·

teknologi ·

forklaringer ·

Geomatikk ·

NYHETER ·